C – Long

c-long 2_Edited

Витамин С (аскорбинова киселина) е водоразтворим витамин , мощен антиоксидант , който не се синтезира в човешкият организъм. Хората трябва да го получават от храната. Аскорбиновата киселина е широко разпространена в природата. Съдържа се в пресните плодове и зеленчуци : лимони,портокали ,чушки ,цитруси , горски плодове и др. Шипките са един от най-богатият естествени източници  на витамин С.  Той помага да се предпазим от общото замърсяване на околната среда, стимулира имунитета и е от жизнено важно значение за нас.

Витамин С е необходим за биосинтезата на колаген, Л-карнитин, и някои невротрансмитери, също  така участва в обмяната на белтъчините и въглехидратите. Колагенът е основен компонент на съединителната тъкан, която играе ключова роля в заздравяването на рани. Витамин С е важен антиоксидант  и е нужен за да се синтезират други антиоксиданти в тялото, включително алфа-токоферол и витамин Е.  Изследванията доказват, че витамин C ограничава вредните ефекти на свободните радикали чрез своята антиоксидантна активност. В допълнение към биосинтетични и антиоксидантни функции, витамин C играе важна роля в имунната функция на оргазизма и подобрява усвояването на желязото. Недостигът на витамин С причинява скорбут,който се характеризира с умора, обща слабост и нарушаване на съединителната тъкан. Аскорбиновата киселина има голямо значение за развитието на здравите клетки в организма, правилното абсорбиране на калция, нормалното развитие и възстановяване на тъканите. Тя участва и в процесите на кръвосъсирването и подсилва стените на капилярите.

shutterstock_66484300(1)

При стресови ситуации Аскорбиновата киселина се изчерпва бързо. Пушачите и по-възрастните хора имат по-голяма нужда от витамин С. Всяка цигара унищожава от 25 до 100 мг Витамин С. Понижава холестерола в кръвта.Предотвратява различни вирусни и бактериални инфекции и като цяло укрепва имунната система.

Градските жители трябва да повишат приема на витамин С , поради това ,че въглеродният двуокис го унищожава.

На първо място този изключително важен витамин подобрява дейността на белите кръвни телца, които от своя страна имат функцията да откриват, разрушават и изяждат вирусите и бактериите. Белите кръвни телца на хора, които приемат витамин С в порядъка на 2 до 3 гр дневно се отличават със значително по-голяма активност. Витамин С е изключително важен антиоксидант. От своя страна той усилва действието на други антиоксиданти като всеизвестните ни витамини А и Е. Може да се твърди, че тези три витамина са жизненоважни един за друг (имат синергична връзка), понеже всеки от тях има свойството да усилва и подпомага значително действието на другите два.

CLong ( Витамин C 500 мг) съдейства за общото укрепване на организма и въздейства върху имунната система. През есенно – зимния  и пролетния период на годината  повишава устойчивостта на организма към грип и простуда . Действието на твърдата желатинова капсула продължава  равномерно между 8 – 9 часа.

C-Long www

Предимства на хранителната добавка C-Long ( Витамин C 500 мг):

→ Еднократен дневен прием

→ Продължителен антиоксидантен ефект

→ Подържа естествения имунитет към инфекции и простудни заболявания

2016-02-22_0016

СЪСТАВ:

Всяка твърда желатинова капсула CLong съдържа :

Аскорбинова киселина 500 мг (пелети с удължено действие)

Хранителната добавка C-Long се препоръчва за:

 • Хора подложени на умствена и физическиа преумора в следствие на стрес!
 • При простуда и грипни състояния!
 • За поддържане на добър имунитет на организма!
 • За хора употребяващи алкохол и цигари!
 • Притежава силен антиоксидантен ефект!
 • При небалансирано хранене!
 • При психическа и физическа преумора!
 • При възрастни хора над 60 години застрашени от атеросклероза!
 • Препоръчва се на спортисти подложени на силови натоварвания!

Начин на употреба:

Една капсула CLong  сутрин след хранене  е достатъчна да задоволи дневните нужди на организма от витамин C.

Притивопоказания:

 • Да не се превишава препоръчителната дневна доза, освен ако не е препоръчано от лекар!
 • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
 • Да не се използва по време на бременнот или период на кърмене, без консултация с лекар!
 • Да не се използва от млади хора под 16 год. възраст!
 • Да не се използва в случай на алергия или свръхчувствителнот към някоя от съставките на продукта!

ПОДАРЕТЕ СИ ДОБРО ЗДРАВЕ И САМОЧУВСТВИЕ ВСЕКИ ДЕН САМО С ЕДНА КАПСУЛА C-Long ( Vitamin C 500mg) !

Криейтфарма ЕООД е компания разработваща хранителни добавки от най-високо качество чрез иновативни методи и с помощта на най-новите технологични похвати. Основана е през 2008 год. от Магистър фармацевти чиито опит и експертиза е в основата, на стремежа да предоставят на своите клиенти отлично качесто на достъпни цени. Вашето здраве и самочувствие са Наш приоритет!

 Здравните специалисти в основата на фирмата вярват в идеята и потенциала на хранителните довавки на базата на природни продукти и билки, чрез които може да се постигне по-добро здраве и по-щастлив живот.