Как да спим по добре?

Как да спим по добре?

За пълноценен сън през цялата нощ!

Нормалният начин на живот на хората все повече е засегнат от стрес и тревожност.
В следствие на това, доста хора се оплакват от безсъние в определен етап от живота си.Трудностите със заспиването, честите събуждания през нощта и недостатъчното време за сън, може да окаже влияние върху физическото и психическо здраве на човека.Липсата на сън, може да доведе до лоша концентрация през деня и невъзможност за справяне с ежедневните задължения. Също така това състояние може да предизвика често и спонтанно появяващо се главоболие.

Приемът на лекарства не винаги е препоръчителен.Предпочитан подход за превъзмогване на стреса и тревожността и осъществяването на спокоен и продължителен сън е повече физическо натоварване през деня и / или прием на билкови продукти на основата на доказани природни съставки.

За целта, фармацевтите от фирма Createpharma, са създали своят нов продукт Дормилек комплекс, използвайки своя технологичен опит и знания за билки и природни съставки.

Dormilek www

Продукта е хранителна добавка, под формата на меки желатинови капсули.

Меките желатинови капсули имат много предимства за потребителите в сравнение с твърдите капсули и таблетките:

– лесно поглъщане;

– не се усещат неприятен мирис и вкус;

– много по-бързо освобождаване на активните вещества в организма и следователно по-бързо действие;

– висока стабилност и чистота – активните съставки са защитени от окисление, влага и микробно замърсяване

Дормилек комплекс е хранителна добавка на базата на Валериана, Пасифлора, Мелатонин и Витамин B6 (Пиридоксин хидрохлорид). Благодарение на тази специална комбинация, продукта подпомага естествената нощна почивка, за да може човек да спи добре и да се събуди освежен. Естествените растителни съставки от Валериана и Пасифлора имат релаксиращ и успокояващ ефект преди сън. Мелатонинът е вещество, което се произвежда естествено в организма и помага за поддържане на добър дневно-нощен ритъм.

Витамин B6 е необходим за правилното функциониране на мозъка и подпомага тялото при производството на мелатонин.

Информация за съставките:

Сух екстракт от Валериана:

Валериана се извлича от корените на Valeriana Officinalis, растение което вирее свободно в цяла Европа и е широко разпространено като успокоително и сънотворно. Поради това Валерианата се използва в ситуации на стрес, свързани със състояния на възбуда, безсъние , нарушения на съня, тревожност и други състояния като нервно напрежение, панически атаки, сърцебиене, главоболие.
Дормилек комплекс съдържа Екстракт от Валериана – 100 мг

Сух екстракт от Пасифлора:

Пасифлората се извлича от надземните части -свежи или сушени, на Passiflora incarnata, билка произхождаща от Южна Америка, която се среща също и в Европа. Пасифлората е добре позната и широко използвана заради успокояващите свойства върху нервната система, главно поради действието на флавоноидите- разнообразен набор от растителни съединения, отговорни за действието на билката. Традиционно Пасифлората се използва при състояния на тревожност, безпокойство и нервно напрежение, в следствие на стрес.
Дормилек комплекс съдържа Екстракт от Пасифлора – 100 мг:

Мелатонин:

Мелатонинът се произвежда от епифизната жлеза вечер. Той е химически медиатор, който подобрява качеството на съня. Благодарение на своята регулираща дейност, възстановява смущенията при часова разлика, също така е полезен и за лица работещи на смени. Мелатонинът притежава силно антиоксидантно действие, като се бори ефективно със свободните радикали и забавя процеса на стареене.
Дормилек комплекс съдържа Мелатонин – 3 мг

Витамин B6 – има благоприятно действие върху нервната система.Той е необходим за правилното функциониране на мозъка, както и за производството на хормоните серотонин и норепинефрин. Витаминът също така помага на тялото при произдовството на мелатонин и така допълва с действието си другите съставки на Дормилек комплекс.
Дормилек комплекс съдържа Витамин В6 – 2 мг

Предимства на хранителната добавка Дормилек Комплекс:

– Ефективен и натурален!

– Намалява времето за заспиване!

– За да спите през цялата нощ!

– За да се събудите отпочинали и свежи !

– Намалява ефекта от ежедневния стрес и тревожност без да предизвиква сънливост на другия ден!

Без привикване!

Начин на употреба:

По 1(една) капсула приета с вода 30 минути преди сън.

Дормилек Комплекс е ефективно и натурално решение при трудно заспиване!

ТЪРСЕТЕ „ДОРМИЛЕК КОМПЛЕКС “ В АПТЕКИТЕ!

Createpharma Ltd. is a company developing nutritional supplements of the highest quality through innovative methods and using the latest technological methods. Founded in 2008 by Masters of pharmacy whoose experience and expertise is based on the desire to provide excellent quality for the customers at affordable prices.

Your health and well-being are our priority!

 The health professionals at the heart of the company believe in the idea and potential of nutritional supplements based on natural products and herbs, through which better health and happier life can be achieved.