Dormilek

Дормилек комплекс:

Дормилек комплекс е най-новият продукт на компанията. Той комбинира в себе си добре познати съставки, за получаването на една мощна натурална формула. Тя е подходяща при проблеми със заспиването и нередовните събуждания нощем.

Състав:

Мелатонин 3мг: подпомага заспиването, повишава качеството и продължителността на съня!

Валериана (100мг): успокоява нервната система, подходяща при нервност и безпокойство!

Пасифлора инкарната (100мг): помага при  възбуда от нервен произход и случаи на тревожност, притежава мек седативен ефект, помага при случай на трудно заспиване!

Витамин В6 (2мг): подпомага функцията на нервната система и черният дроб, действа в синхрон и подобрява ефекта на всички останали съставки!

 

  • Ефективен и натурален продукт!
  • Подпомага заспиването бързо и лесно!
  • Подпомага за преодоляване на ежедневния стрес и тревожност, събуждайки се на следващият ден отпочинали и свежи!
  • Подходящ при дълги полети със самолет и за хора работещи на смени!
  • Това НЕ Е лекарство и НЕ може да привикнете към него!

Криейтфарма ЕООД е компания разработваща хранителни добавки от най-високо качество чрез иновативни методи и с помощта на най-новите технологични похвати. Основана е през 2008 год. от Магистър фармацевти чиито опит и експертиза е в основата, на стремежа да предоставят на своите клиенти отлично качесто на достъпни цени. Вашето здраве и самочувствие са Наш приоритет!

 Здравните специалисти в основата на фирмата вярват в идеята и потенциала на хранителните довавки на базата на природни продукти и билки, чрез които може да се постигне по-добро здраве и по-щастлив живот.