Mелатонин Plus

Мелатонинът  естествено се произвежда в човешкото тяло. Тъй като с напредването на възрастта в човешкото тяло намалява производството на мелатонин , започват проблеми със съня. Нарушаването на съня води до други физиологични проблеми. Не нормалното функциониране на биологичният часовник сериозно влияе на продължителността на човешкия живот. Доказано е, че мелатонинът намалява умората,  помага при дезориентация и смяната на настроението при повечето хора след дълги полети. Приемането на Мелатонин  3 мг в комбинация с витамин В6 2 мг намалява времето за заспиване и неприятните събуждания през нощта.

Действие:

– Гарантира спокоен и продължителен сън и синхронизира биоритмите!

– Улеснява заспиването и подобрява качеството на съня!

– Подходящ за хора работещи на смени и при смяна на часовите зони!

– Стимулира имунната система!

– Мощен антиоксидантен ефект, потенциран от Витамин B6!

– Помага за регенерирането на клетките и тъканите по време на нощта!

– Регулира биологичният часовник и синхронизира биоритмите!

– Деактивира свободните радикали, които са заплаха за човешкото тяло!

– Мелатонин Plus не е сънотворно лекарство и не води до привикване!

 

Ако заспивате трудно, или имате нарушения на съня, може да имате липса на мелатонин в тялото ви!

 

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула Мелатонин Plus с вода, един( 1) час преди лягане.

Криейтфарма ЕООД е компания разработваща хранителни добавки от най-високо качество чрез иновативни методи и с помощта на най-новите технологични похвати. Основана е през 2008 год. от Магистър фармацевти чиито опит и експертиза е в основата, на стремежа да предоставят на своите клиенти отлично качесто на достъпни цени. Вашето здраве и самочувствие са Наш приоритет!

 Здравните специалисти в основата на фирмата вярват в идеята и потенциала на хранителните довавки на базата на природни продукти и билки, чрез които може да се постигне по-добро здраве и по-щастлив живот.