Пасифлора Relax

Пасифлора Relax(Пасифлора инкарната 275 мг) е хранителна добавка в меки желатинови капсули. Пасифлората е катерлив храст виреещ в Южна Америка, Мексико и Бразилия. В нея основно се съдържат флавоноиди,гликозиди и алкалоиди.

Традиционно това растение е използвано при раздразнителност, безпокойство, безсъние и нервни разстройства. Може да се твърди, че благодарение на над 100 години изследвания,  свойства на билката са категорично доказани от медицината.

Пасифлора Relax:

– Помага при  възбуда от нервен произход и случаи на тревожност!

– Помага в случай на безпокойство и раздразнителност!

– Притежава мек седативен ефект!

– Помага  в случай на трудност със заспиването!

 

Употреба:

За успокояване и безпокойство: вземете 1 капсула сутрин и 1 капсула вечер с чаша вода.

При проблеми със съня: вземете 1 или 2 капсули 30 мин. преди сън с чаша вода.

Криейтфарма ЕООД е компания разработваща хранителни добавки от най-високо качество чрез иновативни методи и с помощта на най-новите технологични похвати. Основана е през 2008 год. от Магистър фармацевти чиито опит и експертиза е в основата, на стремежа да предоставят на своите клиенти отлично качесто на достъпни цени. Вашето здраве и самочувствие са Наш приоритет!

 Здравните специалисти в основата на фирмата вярват в идеята и потенциала на хранителните довавки на базата на природни продукти и билки, чрез които може да се постигне по-добро здраве и по-щастлив живот.