Куркуминът – една чудодейна билка!

Куркуминът е основният куркуминоид на популярната индийска подправка куркума. Тя е член на семейството на джинджифила (Zingiberaceae). Другите два куркуминоида са дес-метоксикуркумин и бис-дезметоксикуркумин.

Куркуминоидите са естествени феноли. Ярко жълтият цвят на преработена куркума е вдъхновил много култури да я използват като багрило. Мляната куркума също е основна съставка в кърито на прах.

Куркуминът е активната съставка в билката и има мощни биологични свойства. Аюрведичната медицина препоръчва куркума за различни здравословни състояния, като възпаления, кожни заболявания, храносмилателни и чернодробни проблеми.

Западната медицина е започнала да изучава куркумата като обезболяващо, лечебно средство.Тя привлича вниманието напоследък заради антиоксидантните си свойства. Антиоксидантният ефект на куркумата е толкова силен, че може да подпомогне при проблеми с черния дроб свързани с действието на токсините. Това може да бъде добра новина за хора, които приемат силни лекарства или имат други здравословни проблеми свързани с черния дроб.

Още една причина, поради която бихте могли да обмислите приемането на билката – тя може да повиши глутатиона и да предотврати увреждане на мозъка, причинено от алкохолна консумация.

 

Party Help

Какво представлява Party HELP?

Party HELP е натурална хранителна добавка формулирана от високо ефективни растителни екстракти.
Спомага за намаляване на неприятните ефекти от консумацията на алкохол,стимулирайки по-бързото
елиминиране на токсините от организма.

Благоприятства работата на черния дроб и детоксикацията.

Създаден на база на доказани съставки, комбинация която работи!

 

X
Add to cart